Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegtaartje met port salut recept
Bladerdeegtaartje met port salut recept

Bladerdeegtaartje met port salut


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tijm, pluk de blaadjes van de takjes en hak ze grof. Kluts de eieren met de melk en de tijm breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet 6 taartvormpjes in van 12 cm doorsnede. Rol het bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak uit, haal het bakpapier eraf en rol het deeg met de deegroller wat langer uit. Steek 6 cirkels ( ca. 15 cm uit het deeg. Leg het deeg in de vormpjes en druk het voorzichtig aan. Leg de plakken kaas in het midden. Giet de geklutse eieren om de kaas, tot de vormpjes voor 3/4 gevuld zijn. Bak de raartjes in ca .20 minuten goudbruin in de oven. Laat de taartjes kort afkoelen en haal ze uit de vormpjes. Bedruppel met de honing en garneer met rucola en rozemarijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegtaartje met port salut recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven