Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Auberginetaartjes met ricottavulling recept
Auberginetaartjes met ricottavulling recept

Auberginetaartjes met ricottavulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet 8 oven bakjes in met olijfolie, en bekleed ze met 3 plakken aubergine, waarvan een deel over het randje van het bakje hangt. Rol met een deegrol de plakken aubergines een klein beetje dunner
Prak in een kom de ricotta en roer er de dooier, fijngehakte basilicum, een eetlepel olie en een snufje zout doorheen. Breng op smaak met zout en peper
Vul de bakjes met dit mengsel. Vouw het overhangende deel over de ricotta vulling. Zet de vormpjes 10 min in de oven op 180 graden
Snijd ondertussen de tomaten en bak ze even in de koekenpan met olie de basilicum en wat zout. Haal de taartjes uit de bakjes en leg ze op een bord met de tomatenblokjes er omheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit auberginetaartjes met ricottavulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven