Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergecappuccino recept
Aspergecappuccino recept

Aspergecappuccino


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui, Snijd de bleekselderij in stukjes. Schil de aardappel en snijd in kleine stukjes. Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en verdeel in kleine stukjes
Smelt de boter in een soeppan en fruit hierin de uisnippers, bleekselderij- reepjes en aardappelblokjes ca 5 minuten. Schenk de bouillon hierbij, breng aan de kook, draai het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes koken. Voeg de gehakte dille en de asperges toe en kook de asperges zacht in 7 minuten. Pureer de soep in de blender of met een staafmixer glad.
Schenk de room en droge vermouth bij de soep, warm indien nog even door en breng op smaak met tabasco. Schuim de soep op met de staafmixer Schenk de soep in cappuccinokopjes

Allergenen Informatie

Voor dit aspergecappuccino recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven