Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwarte olijftapenade recept
Zwarte olijftapenade recept

Zwarte olijftapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de gesnipperde olijven, tomaten, kappertjes, knoflook en peterselie in een keukenmachine. Voeg geleidelijk het limoensap en de olijfolie toe tot een gebonden saus ontstaat. In een afgesloten gesterilliseerde pot is de tapenade maximaal twee weken in de koelkast houdbaar. Laat de inhoud voor het serveren op kamertemperatuur komen.

Serveersuggesties

Serveer de saus op ciabattabrood of crackers. Tip: voor rode tapenade vervang de zwarte olijven door zongedroogde tomaten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zwarte olijftapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven