Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmrolletjes gevuld met spinazie en roomkaas recept
Zalmrolletjes gevuld met spinazie en roomkaas recept

Zalmrolletjes gevuld met spinazie en roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de Boursin, de crème fraiche, de bieslook tot een smeuïg mengsel.
Leg de plakjes zalm per stuk op stukjes bakpapier en leg er wat blaadjes spinazie op.
Smeer het boursin mengsel op de zalm.
Rol met behulp van het bakpapier de zalm op en leg de rollen, gewikkeld in papier, enkele uren in de diepvriezer.
Even voor het serveren de rollade uit de diepvries halen en er kleine rondjes van snijden. Versier de hapjes evt. met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmrolletjes gevuld met spinazie en roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven