Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmrillette recept
Zalmrillette recept

Zalmrillette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm een scheutje witte wijn met wat peper en zout. Pocheer de zalm zachtjes gaar. Haal de zalm uit het vocht, koel iets af en verdeel in stukjes. Trek zestes van de citroenschil en snijd de gerookte zalm grof. Doe in een mixerkom de gerookte en verse zalm, zeste en wat citroensap, room, mosterd, boter, beetje dille en bewerk tot grove pasta met mixer of staafmixer. Proef op kruiden en verdeel over 6 8 kleine potjes. Garneer met dilletakje. Zet koel en serveer met augurkjes en stokbrood.

Serveersuggesties

Ook heel geschikt op een amuselepeltje. Garneer dan met augurk en dille.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmrillette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven