Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmmousse recept
Zalmmousse recept

Zalmmousse


Ingrediënten


30

Bereidingswijze


Laat het blikje zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes. Snijd de gerookte zalm fijner, rits de blaadjes van de peterselie en hak de lenteui/bieslook (leg wat kruiden apart voor garnering). Klop de roomkaas wat los in een mixer, voeg de zalm en kruiden toe en mix tot een mooie mousse. Klop de slagroom apart tot stijf en schep voorzichtig door de zalmmousse. Doe in glaasjes en decoreer met kruiden. Zet koel tot serveren.

Serveersuggesties

Je kunt ook de zalmmousse in glaasjes doen en er dan een laagje opgeklopte slagroom, waar je de kruiden al door hebt gemengd, opdoen zoals een cappucino.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zalmmousse heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Hoeveel gram is een pakje gerookte zalm?
    George Sindram gaf dit recept op 5 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Was erg lekker. Dankjewel. Snel en simpel te maken. Ik heb de overgebleven mousse ingevroren, hopelijk blijft het goed.
    Rita gaf dit recept op 28 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven