Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Forelfilet met Parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de zeekraal kort en koel deze af met koud water.
Laat de zeekraal goed uitlekken.
Snijd hapklare stukjes van de forelfilet.
Bestrijk de parmaham licht met de mosterd.
Rol de forelfilet met een plukje zeekraal in een plakje ham.

Serveersuggesties

Eventueel de mosterd een beetje mengen met mayonaise.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forelfilet met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven