Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Toast met forelrillette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prak in een diep bord de boter met de knoflook en de peterselie tot een smeu´ge kruidenboter. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de kruidenboter op laag vuur tot deze net is gesmolten.
Verdeel intussen de forelfilet in kleine stukjes.
Neem de pan van het vuur. Meng er de forelfilet en de witte wijn door. Breng op smaak met zout en peper en schep in een schaaltje.
Laat de rilette in de koelkast in 37.5 minuten stevig worden.
Snijd de kapjes van het broodje, snijd in 10 plakjes en rooster het in een broodrooster.
Leg de toast op amusebordjes of schaaltjes. Verdeel de plakjes biet erover. Schep de forelrillette op de toastjes en garneer met de augurk.

Serveersuggesties

In plaats van forel, is gerookte makreel of zalmfilet ook erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toast met forelrillette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven