Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oesters met kaviaar recept
Oesters met kaviaar recept

Oesters met kaviaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de gember. Breng samen met de visbouillon aan de
kook. Laat dit ca. 30 minuten trekken in een gesloten pan.
Blender de saus samen met de boter.
Zeef de saus en breng op smaak met peper en zout.
Laat de saus afkoelen.
Snijd de groente in een fijne brunoise.
Verdeel het zeezout over een bakblik.
Open de oesters en van het vocht op.
Meng het oestervocht met de eidooier en de gemberjus.
Schuim het geheel op met een staafmixer.
Vul de oesterschelpen met een oester en wat brunoise en
als laatste wat van de schuimige saus en plaats ze op het
bakblik met zeezout.
Gratineer het geheel onder de grill.
Maak het geheel af met een klein beetje haringkaviaar en
serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oesters met kaviaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven