Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mousse van gerookte forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de gerookte forelfilets in stukken. Doe die met 100 ml slagroom in de blender en pureer.
Klop de overige slagroom stijf en roer die voorzichtig onder de gepureerde forel.
Breng op smaak met wat citroensap en een scheut oestersaus.
Laat zeker 1 uur opstijven in de ijskast.

Snijd de groenten julienne en dresseer ze op de bodem van een niet te klein amuseglas.
Leg daarop een flinke theelepel uienconfijt.
Leg daarop voorzichtig met 2 lepels een bol forelmousse zonder het glas vanbinnen te besmeuren.
Garneer met een takje dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mousse van gerookte forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven