Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geitenkaas met honing en truffel recept
Geitenkaas met honing en truffel recept

Geitenkaas met honing en truffel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de geitenkaas op kamertemperatuur komen of zet hem kort in de magnetron op stand ontdooien.
Doe de geitenkaas in een kommetje en voeg de honing en truffelolie toe.
Roer alles goed onder elkaar.
Zet de kaas in de koelkast en laat ongeveer 1 uurtje afkoelen, zodat hij weer wat opstijft.
Maak er 4 porties van, pak die in keukenfolie en kneed ze enigszins rond.
Laat ze opnieuw in de koelkast verder opstijven.

Neem 4 royale amuseglazen (gebruik ev. whiskyglazen).
Leg op de bodem enkele julienne reepjes groenten.
Doe daarop de theelepel uienconfijt.
Haal de bollen geitenkaas uit de folie en mik ze midden in het amuseglas.
Leg op elke bol geitenkaas 2 plakjes geschaafde truffel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geitenkaas met honing en truffel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven