Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gegratineerde oester met kaviaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de gember. Breng samen met de bouillon aan de kook. Laat ca 30 minuten trekken in een gesloten pan. Blender de saus met de boter. Zeef de saus en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de groenten brunoise fijn.
Verdeel het zeezout over een bakblik.
Open de oesters en vang het vocht op.
Meng het oestervocht met de eierdooier en de gemberjus. Schuim op met een staafmixer.

Vul de oetsreschelpen met de oester en wat brunaise en laatste wat van de schuimige saus en plaats ze op het bakblik met zeezout.
Grqatineer het geheel onder de grill.
Maak het geheel af met een beetje haringkaviaar en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde oester met kaviaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven