Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geflipte paling recept
Geflipte paling recept

Geflipte paling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp een klein stuk van een mierikswortel. Meng dit met 2 a 3 eetlepels crème fraiche. Doe hier een aantal druppels citroensap of limoensap bij. Dit is alleen voor de mierikswortel. Het zuur van het sap zorgt ervoor dat de mierikswortel zijn scherpe smaak blijft behouden. Meng alles lekker flink door elkaar. Snijd 100 gram paling in gelijke stukken en leg deze op tapas-lepeltjes. Leg hierop in de lengte een streepje mierikswortel crème en lekker smullen maar.

Serveersuggesties

Serveren op tapasschaaltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geflipte paling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven