Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalencocktail Blue Curacao recept
Garnalencocktail Blue Curacao recept

Garnalencocktail Blue Curacao


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng 200 mililiter Blue Curacao met 100 mililiter 7-Up en verdeel dit over 4 glazen met wijde hals. Leg daar de in repen gesneden ijsbersla bovenop. Hang 8 grote garnalen aan de rand van elk glas en een stukje limoen. Leg dan wat alfalfa boven op en steek een stukje schuin gesneden koolblad of bananenblad achterin het glas (of gebruik andere versiering).

Allergenen Informatie

Voor dit garnalencocktail blue curacao recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven