Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forelamuse in het groen recept
Forelamuse in het groen recept

Forelamuse in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De forel in stukken die in een amuselepel passen, snijden. De tomaat in reepjes en dan in kleine stukken snijden. De walnoten in heel kleine stukjes hakken. Meng de yoghurt en de pesto. Doe hierdoor de stukjes tomaat en walnoten. Proeven en als je het mengsel te dik vindt, een klein beetje melk of koffiemelk bijdoen. Vind je de smaak te flauw, dan wat Italiaanse kruiden erbij. Leg in elke amuselepel een stuk forel en leg (of spuit) hierop wat yoghurt-pestomengsel. Garneer dit met een stuk walnoot of reepje tomaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit forelamuse in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven