Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel-mousse recept
Forel-mousse recept

Forel-mousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in ruim koud water. Verwarm het citroensap tot tegen de kook en los er de uitgeknepen gelatine in op. Pureer de forelfilets. Roer het gelatinemengsel door de zure rroom en meng er de forelpureee door. Breng de mousse op smaak met bieslook en zout. Zet de mousse 1 uur in de ijskast om op te stijven. Schep de mousse in een spuitzak met kartelmond en spuit een flinke toef op 12 amuse-lepels. Garneer met toefjes peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel-mousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven