Carpaccio bonbons met truffelmayonaise

Ingrediënten

+ -
print

VOOR DE TRUFFELMAYONAISE:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Garde
  • Amuselepel
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Doe de in een hoge maatbeker en voeg een beetje , , en witte toe.
  2. Mix het met de staafmixer tot een glad papje.
  3. Mix daarna net zolang door totdat het wat dikker begint te worden.
  4. Voeg een paar druppeltjes toe en mix deze steeds beetje bij beetje erbij.
  5. Voeg steeds iets meer toe totdat alles is opgenomen in dit mengsel.
  6. Klop als laatst kort de truffelolie met een garde erdoor.
    Leg een plakje op een bordje.
  7. Smeer een klein beetje truffelmayonaise in het midden.
  8. Leg een klein hoopje erop en verdeel wat pijnboompitjes en wat erover.
    Vouw de buitenzijde naar binnen, zodat er een bonbon ontstaat.
    Leg deze omgekeerd (met de mooie zijde naar boven) op een amuselepel of bordje.
  9. Decoreer de carpacciobonbons met een beetje truffelmayo, , en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
130 kcal
6%1040 kcal
Vetten
9 g.
13%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Carpaccio bonbons met truffelmayonaise