Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Carpaccio bonbon


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak de pijnboompitten met wat zout kort en laat dit afkoelen op keukenpapier.
Hak de gewassen ruccola sla zeer fijn.
Doe de kruidenroomkaas in een slagroomspuit.
Leg de plakjes carpaccio opengevouwen op een bord.
Op elk plakje doe je in het midden een toefje sla en een paar pijnboompitten.
Spuit daarop een bolletje kruidenroomkaas ter grote van een druif.
Vouw het plakje dicht en bind deze met een steeltje bieslook dicht als een zakje.

Serveersuggesties

Staat erg leuk op een amuselepel. Varieer eens met de soorten kruidenroomkaas. Eventueel een klein snufje peper op de carpaccio smaakt lekker. Maak ze niet te groot!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio bonbon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Carpaccio bonbon heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Inderdaad, heel makkelijk maar super lekker @masud1958
    JoshWelleman gaf dit recept op 2 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker en gemakkelijk receptje. Gaan we proberen! Groetjes en eet lekker! Trijntje.
    Masud1958 gaf dit recept op 30 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven