Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietjesmousse recept
Bietjesmousse recept

Bietjesmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Splits het ei (wit wordt niet gebruikt). Snijd de bietjes en feta in stukjes. Pureer bietjes, feta en eigeel tot mousse. Kruid met peper, zout en verse kruiden naar smaak. Verdeel over 4 wijnglazen en zet koel. Maak de rucola aan met wat lekkere olie, zout en peper. Verwarm een koekepan met anti aanbaklaag, schep er 4 hoopjes percorino in en druk wat plat. Bak er 4 dunne koekjes van. Vlak voor je de bietenmousse serveert, doe je er wat salade op en steek er een kaaskoekje in.

Allergenen Informatie

Voor dit bietjesmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven