Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-omeletjes met hamspiesjes recept
Asperge-omeletjes met hamspiesjes recept

Asperge-omeletjes met hamspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de ongekookte eieren los in een maatbeker en breng ze op smaak met zout en peper.
Vet een poffertjes pan in met boter en verwarm deze op het vuur.
Snijd 2 asperges in stukjes. Leg in ieder vakje van de pan wat salami, een paar stukjes asperge, paprika en bieslook.
Schenk er een beetje eiermengsel overheen en laat dit op zacht vuur met een deksel eroverheen langzaam garen. Draai de omeletjes om als de bovenkant gestold is.
Vouw de ham in de lengte dubbel. Verwarm in een koekenpan een beetje olie en bak hierin kort de ham. Dep de ham droog en rijg elke plak in de vorm van een "S" aan een decoratieve prikker.
Meng de gekookte eieren met de mayonaise, crème fraîche en de tapenade
Serveer de omeletjes met de rest van de asperges op een plank met de hamspiesjes in een glaasje met een potje eiersalade ernaast

Serveersuggesties

Garneer de omeletjes met kerstomaatjes en serveer er luxe broodjes bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge-omeletjes met hamspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven