Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse van komkommer en appel recept
Amuse van komkommer en appel recept

Amuse van komkommer en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Komkommer en appel in reepjes snijden. Beiden in de blender doen, scheutje citroen erbij en even laten draaien. Daarna de vla erbij doen en wederom laten blenderen. Opmaken in amuseglaasjes. Eerst wat lepels uit de blender, dan 2 lepels yoghurt erop, daarna weer aanvullen uit de blender. Tenslotte voor de garnering 4 besjes erop (zie foto).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse van komkommer en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven