Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse van gerookte pangasiusfilet met roomkaas recept
Amuse van gerookte pangasiusfilet met roomkaas recept

Amuse van gerookte pangasiusfilet met roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je kunt hiervoor amuselepels of toastjes nemen. Snijd dan de pangasiusfilet in stukjes die op de lepels of toastjes passen. Leg ze afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Als garnering bij amuselepels staan kerstomaatjes erg mooi. Die moet je halveren en ook wegzetten.
Roer de roomkaas wat los met een vork (als dit wat moeilijk gaat een scheutje room/koffieroom erdoor).
Een klein beetje dille door de kaas mengen en eventueel wat zout en peper. Als je dat lekker vindt, ook een klein beetje pesto. Proeven en indien nodig nog bijkruiden. Tot gebruik afgedekt in de koelkast bewaren.
Leg een stuk pangasiusfilet op een amuselepel of op toastjes, op de vis een bolletje roomkaas en daarbovenop een gehalveerd kerstomaatje met de bolle kant naar boven. Of i.p.v. kerstomaatje wat geroosterde amandelen of pijnboompitten.

Serveersuggesties

Het juiste aantal kan ik niet geven, dit is afhankelijk van de grootte van de lepels/toastjes en de bolletjes roomkaas die je maakt. Je hoeft natuurlijk ook niet alles op te maken. Maak je een groot blad wissel dan af met de garnering, enkele met tomaatje, enkele met nootjes. Als amuse bij het eten met 4 a 6 personen bijvoorbeeld staat dit erg leuk op een amuselepel met een kerstomaatje erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse van gerookte pangasiusfilet met roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven