Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse met pistaches recept
Amuse met pistaches recept

Amuse met pistaches


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als je bacon of ontbijtspek neemt, even heel krokant droogbakken en dan fijn verkruimelen. Paté of restje vlees of kaas op maat snijden zodat ze in een amuselepel passen. De jam met rode port en sinaasappelschil en -sap en mosterd door elkaar roeren, niet al te vochtig. Je kunt de noten ook erdoor roeren, maar ook later samen met de bacon op het jammengsel strooien. Leg de paté op de lepel, een lepeltje jammengsel erop en bestrooien met de noten en/of de bacon.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse met pistaches recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven