Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse krabsalade recept
Amuse krabsalade recept

Amuse krabsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de witlofblaadjes en dep ze goed droog. Kook de eieren hard, pel ze en prak ze fijn. Prak de surimisticks fijn en meng het met de eieren, matonaise en crème fraiche tot een salade. Breng het op smaak met dille en zout. Leg op 12 amuselepels elk een blaadje witlof. Schep op ieder witlofblaadje een eetlepel krabsalade. Garneer met een toefje peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse krabsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven