Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Amuse hartige stoofpeer


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de stoofperen. Stoof de peren met rode wijn, suiker en kaneel.
Steek rondjes van ongeveer 5 centimeter uit het krentenbrood (1 per persoon).
Rooster de rondjes in pan, onder de grill of in de broodrooster.
Kook 1 deciliter kookvocht van de peren tot een siroop.
Snijd de peren in cirkels.
Leg een geroosterd broodje in de uitsteekvorm. Leg hier een laagje verkruimelde kaas over heen, waarna je er een plakje peer op legt. Als finishing touch een beetje van de siroop er over heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amuse hartige stoofpeer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven