Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse champignonhoedje met rosbief recept
Amuse champignonhoedje met rosbief recept

Amuse champignonhoedje met rosbief


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de champignons schoon en snijd de steeltjes eraf. Klop in een pannetje de wijn, citroensap, olie en zout door elkaar. Pel de knoflook en pers hem erboven uit. Schep de toefjes peterselie erdoor. Breng het geheel aan de kook en laat het 3 minuten op zacht vuur koken. Schep de champignonshoedjes door de marinade, laat ze afkoelen en 2 uur marineren. Snijd de rosbief in de lengte in 8 reepjes. Neem de hoedjes uit de marinade en laat ze op keukenpapier uitlekken. Omwikkel elk hoedje kruislings met 2 reepjes roosbief. Leg op elke amuselepel een aangekleed hoedje en garneer met een toefje gemarineerde peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amuse champignonhoedje met rosbief recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven