Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aangeklede oesters met calvados recept
Aangeklede oesters met calvados recept

Aangeklede oesters met calvados


Ingrediënten


Bereidingswijze


Appels schillen, in partjes snijden en in wat boter bakken. Room verwarmen. Oesters openmaken en vocht opvangen. Daarna in eigen vocht pocheren en uitlekken op papier. Zalm in 24 dunne reepjes snijden en oesters hierin oprollen. Leg op heel klein bordje of grote lepel de oester op een beetje room, ernaast een partje appel en besprenkel met calvados. Serveer met een glas calvados of cider.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aangeklede oesters met calvados recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven