Vlaams stoofpotje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vlees in niet te kleine dobbelstenen snijden, snipperen, knoflook hakken.
  2. Vlees in 3 eetlepels olie bruin bakken, pan met dikke bodem gebruiken.
  3. Niet alles te gelijk.
  4. In porties bakken en uit de pan halen.
  5. Ui bakken in het vleesvet tot ze kleuren, knoflook toevoegen even meebakken.
  6. Kruiden, , azijn, , even meebakken, vlees er weer bij en dan het erbij schenken en de stroop. 3 uur later sudderen op een vlamverdeler.
  7. Heerlijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en bier is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier, mosterd, suikerstroop
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Vlaams stoofpotje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.7 / 10 in 3 recensies
RESET

Heerlijk recept! Een van de lekkerste stoofpotjes die ik zelf heb gemaakt. Heb wel peper en zout op het vlees gedaan en wat maggi voor het stoven. Lekker met Leffe bruin.
Frank 27 mei 2013
Ja klopt van de bloem, ik heb de bloem aangemaakt met wat water en voor het stoven bijgevoegd.
han1946 12 februari 2011
Mis zout en peper op het vlees, bewuste keuze? de lijst met ingrediënten vermeld bloem maar dit komt noiet terug in het recept, ik heb het vlees ermee bestoven
yannon 12 december 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
608 kcal
30%2432 kcal
Vetten
30 g.
42%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vlaams stoofpotje