Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Snijd de in 4-en en verwijder pitjes en witte zaadlijsten.
  2. Snijd in fijne reepjes Snijd de in stukjes van 3 cm.
  3. Rasp de .
  4. Verhit 2 eetlepels in de wok en bak de paprikareepjes, en gedurende 2 à 3 min.
  5. Voeg de vis, en soyascheuten toe en laat 2 min.
  6. bakken.
  7. Voeg wokmie en toe.
  8. Roer goed onder en laat 10 min.
  9. zachtjes garen.
  10. Blijf constant roeren.
  11. Breng op smaak met soyasaus, en peper.
25
25
25

Variaties op Viswok

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Viswok
VariatieAantalGang
Viswok met paddestoelen1Rijstgerechten
Chinese viswok met snijbonen en tauge1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Viswok heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wij vinden hem heel lekker en eten het zeker 1 à 2 keer per maand.
Clynen Marc 24 april 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
318 kcal
15%1272 kcal
Vetten
90 g.
129%360 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
43 g.
16%172 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Viswok
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • roerbakgerechten
  • Viswok