Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Laat de , , , garnalen en inktvis langzaam ontdooien in de koelkast.
  2. Was de vis, garnalen, en inktvis in een zeef.
  3. Vis in blokjes snijden Kook 1 of 2 liter water Doe de vis in het kokende water en zet het gas wat lager (water niet laten koken).
  4. Als visschuim komt bovendrijven dat weghalen met schuimspaan.
  5. Doe 1 of 2 in pan.
  6. , garnalen en inktvis en de in ringetje gesneden toevoegen.
  7. Maak een papje van 1 of 2 pakjes tomatenroomsoep (met wat water of witte wijn).
  8. Papje en bij de bouillon doen en langzaam roeren.
  9. Voeg al langzaam roerend nu de creme fraiche toe.
  10. en en andere naar keuze toevoegen.
25
25
25

Variaties op Vissoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vissoep
VariatieAantalGang
Vissoep7Soepen
Provençaalse vissoep2Soepen
Vissoepje1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon en kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • kabeljauw en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
122 kcal
6%488 kcal
Vetten
18 g.
25%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vissoep
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Vissoep