Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/admin/domains/mijnreceptenboek.nl/public_html/recept/recept.php on line 28
Visschotel met bietjes en appel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kabeljauw aan stukjes van ca. 3 cm.
  2. Snijd de en de in blokjes van 1 cm.
  3. en de in smalle ringen.
  4. Verhit de olie in een wok, laat hem uitbruisen en voeg dan de olie toe.
  5. Roerbak als de olie heet is, de uiringen ca. 3 minuten.
  6. Voeg de kabeljauw toe en roerbak voorzichtig ca. 4 minuten (probeer de vis heel te houden).
  7. Roer vervolgens de biet, de appel, de crème fraiche en het citroensap erdoor en breng het gerecht op smaak met .
  8. Warm het geheel goed door.
  9. Bestrooi het gerecht met en de en garneer met
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Visschotel met bietjes en appel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het was erg lekker, wij hebben er van gesmuld. Groetjes Carla
Carla Bos 11 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
164 kcal
8%656 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visschotel met bietjes en appel
Inhoud
  1. Visschotel met bietjes en appel
    1. Ingrediënten
      1. Keukenspullen
    2. Bereidingswijze
    3. Ook lekker om te maken
      1. Voedselallergie informatie
    4. Reacties op dit recept (1)
    5. Voedingswaardetabel
      1. Voedingswaardegrafiek