Vispannetje met aardappels en mosterdsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de , was ze en kook ze ca. 5 mninuten in wat water met , giet af en laat afkoelen.
  2. Snijd ze in plakken.
  3. Verhit 2 eetlepels olie in een pan, bak hierin de ca 10 minuten, draai ze regelmatig om.
  4. Maak de schoon en snijd ze in stukjes.
  5. Dep de vis droog, snijd in stukken en bestrooi ze met .
  6. Wentel de vis door de en bak ze in een tweede pan in 2 lepels olie ca. 5 minuten om en om.
  7. Voeg het spek en de toe aan de en bak af en toe omscheppend 10 minuten.
  8. Verdeel de vis over de en bak kort mee.
  9. Bak 1 eetlepel kort aan in het braadvet van de vis.
  10. Voeg ruim 250 milliliter water, het bouillonblokje en de toe.
  11. Kook het mengsel ca. 5 minuten op laag vuur, roer de erdoor en breng op smaak met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Vispannetje met aardappels en mosterdsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Al een aantal keren gemaakt. Telkens met diverse vissoorten maar welke vis je ook neemt het blijft even lekker. Ik voeg wel altijd extra aardappels toe.
Wilma 2 april 2016
Vanavond klaar gemaakt, heerlijk als extra garnalen toegevoegd!
Ria 11 augustus 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
133 kcal
6%399 kcal
Vetten
5 g.
8%15 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%45 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vispannetje met aardappels en mosterdsaus