Visovenschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Snijd beide vissoorten in 4 stukken en leg ze om en om naast elkaar in een ovenschaal.
  3. Snijd de in dunne plakjes en halveer de plakjes.
  4. Snijd de in dunne partjes.
  5. Rasp de in dunne reepjes.
  6. Steek de limoenplakjes tussen de vis.
  7. Schenk de helft van de bouillon over de vis.
  8. Bestrooi het gerecht met en bedruppel hem met .
  9. Smoor de vis in het midden van de oven in 20 minuten gaar.
  10. Verhit de in een wok en roerbak de met al roerend 5 minuten.
  11. Voeg de rest svan de bouillon toe en breng het op smaak met .
  12. Smoor de groenten op laag vuur in 10 minuten beetgaar.
  13. Schep de groenten in een schaal en leg de vis erop.
  14. Bestrooi het gerecht met .
25
25
25

Variaties op Visovenschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Visovenschotel
VariatieAantalGang
Visovenschotel dieetbegeleidend1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • kabeljauwfilet, zalmfilet, visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
207 kcal
10%414 kcal
Vetten
13 g.
18%26 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%14 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visovenschotel