Viscocktail

Ingrediënten

+ -
print

Cocktailsaus:

Garnituur:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Sla wassen, drogen en fijnsnijden.
  2. maken door de te mengen met de , , , en naar smaak.
  3. Vis in hapklare hapjes snijden, op ingeboterde ovenplaat leggen, kruiden en 6 minuten in oven van 200°C zetten.
  4. Mosselen garen, uit de schelp halen en ontbaarden.
  5. Garnituur:
  6. even in kokend water leggen en pellen, pitten verwijderen en in blokjes snijden.
  7. doorsnijden en het gele van het witte scheiden en fijnpletten met een vork.
  8. canneleren en in partjes snijden.
  9. In cocktailglas:
  10. Eerst een lepel .
  11. Hierop de sla.
  12. Hierop de vis schaal- en schelpdieren.
  13. Hierop een laagje .
  14. Op de saus in het midden een streepje tomaatblokjes.
  15. Links eiwit en rechts eigeel.
  16. Aan de rand van glas een citroenpartje hangen.
25
25
25

Variaties op Viscocktail

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Viscocktail
VariatieAantalGang
Viscocktail met meloenbolletjes1Koud
Viscocktail met frisse komkommer1Voorgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in whisky
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
74 kcal
3%444 kcal
Vetten
3 g.
5%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Viscocktail