Visbouillon met Hollandse garnalen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Visbouillon recepten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Verwarm de olie, fruit de sjalotjes een paar minuten en voeg de tijm, , knoflook en de toe.
- Fruit alles een paar minuutjes aan en giet dan de bouillon erbij.
- Laat dit weer aan de kook komen.
- Spoel inmiddels de garnalen af en verdeel deze over 4 borden.
- Giet dan de kokende bouillon erover bestrooi dit met wat groen.
- Lekker met geroosterd brood.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Salade van rode wijnasperges met Hollandse garnalen450m Salade van rode wijnasperges met Hollandse garnalen450m
- 
      
      
      Recept
         Scholfilets met Hollandse garnalen430m Scholfilets met Hollandse garnalen430m
- 
      
      
      Recept
         In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus41u In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus41u
- 
      
      
      Recept
         Gamba's met Hollandse asperges en serranoham430m Gamba's met Hollandse asperges en serranoham430m
- 
      
      
      Recept
         Gebakken Cajun Garnalen420m Gebakken Cajun Garnalen420m
- 
      
      
      Recept
         Pasta met garnalen en tonijn41u15m Pasta met garnalen en tonijn41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- visbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 46 kcal | 2% | 184 kcal | 
| Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |