Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Neem 1/4 van de en stoof hierin de gaar.
  2. Bestrooi de met zout en peper en leg hierop de met daarop 1 eetlepel tonijntapenade.
  3. Rol de gerookte om de vis heen en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Bak ze af in een voorverwarmde oven van 180 graden C.
  5. Voeg intussen de witte , en bouillon bij elkaar in een sauspan en laat het op laag vuur tot 1/4 reduceren.(inkoken) Voeg op het laatst de toe en laat het geheel nog 1 minuutje doorpruttelen.
  6. Roer voor het serveren ijskoude, in kleine stukjes gesneden er één voor één door.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Leg de vis op een bord en serveer de saus er omheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in potje kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en potje kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en potje kippenbouillon
  • potje kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in potje kippenbouillon
  • room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in potje kippenbouillon
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
559 kcal
27%2236 kcal
Vetten
38 g.
55%152 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vis verpakt in gerookte zalm
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Vis verpakt in gerookte zalm