Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de en in stukjes.
  2. Bestrooi dit met /viskruiden.
  3. Giet olie (3 eetlepels) en limoensap in de instant marinator-pan.
  4. Voeg de visbrokjes en voeg de pilipili toe.
  5. Schep alles om.
  6. Voeg ui, sjalotjes en groene toe.
  7. Schep alles om.
  8. Plaats de deksel op de instant marinator-pan en trek deze vacuüm voor 30 minuten.
  9. Af en toe omschudden.
  10. NB:
  11. Indien U deze pan niet bezit, moet u het uren marineren.
  12. Doe water in een pan, voeg , een scheutje (1 eetlepel) en de toe, breng dit aan de kook en volg de gebruiksaanwijzing.
  13. Haal de vacuüm eraf en zet de hapjespan op met .
  14. Doe alleen de visstukjes in deze pan en braadt deze aan.
  15. Indien beide kanten gebraden zijn:
  16. Voeg de rest toe.
  17. Verdun het restant wat in de instant marinator zit met wat wijn, vermeng dit en voeg dit toe aan de vis.
  18. Laat een paar minuten sudderen.
  19. Voeg 1 bakje toe, verdun dit met de witte wijn (aan jou de keus hoe dik of dun je de saus wil hebben).
  20. Vermeng dit alles samen en laat het geheel 5 minuten pruttelen met de deksel op de hapjespan.
  21. Serveer de met de vissaus.
  22. Variatie:
  23. Serveer er een lekkere salade bij of erwtjes.
  24. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti en spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
151 kcal
7%604 kcal
Vetten
4 g.
7%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vis met Pesto
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vis en schaaldieren
  • Vis met Pesto