Vis met kruidenyoghurt en salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Dep de kabeljauw droog en snijd hem in 8 stukken.
    Roer het , 1/2 theelepel , 1/2 theelepel en 2 eetlepels doorelkaar.
    Bestrijk de vis met de paprikaolie en houd apart.
    Was voor de de met heet water, wrijf hem droog en rasp de schil er fijn af.
  2. Halveer de en pers hem uit.
    Roer de , de limoenschil, het limoensap en de groene door elkaar en breng op smaak met , en .
    Pel voor de salade de rode , halveer hem en snijd hem in reepjes.
    Schrap de , was ze en rasp ze grof,
    Maak de schoon en scheur hem in kleine stukjes.
    Maak de schoon en snijd deze in ringetjes.
    Klop de azijn, en en 3 eetlepels door elkaar.
  3. Meng de wortel, de en de lente- met de vinaigrette.
    Verhit een droge koekenpan met anti aanbaklaag.
  4. Bak er de kabeljauw in ca. 3 minuten per zijde goudbruin in.
  5. Dien alles samen op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kruidenmix en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
372 kcal
18%1488 kcal
Vetten
87 g.
124%348 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vis met kruidenyoghurt en salade