Vietnamese kipcurry

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de helft van de in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak de in porties 1-2 min zacht.Schep ze met een schuimspaan uit de pan en houd ze warm.
    Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en roerbak de in 1-2 min zacht.Roerbak de knoflook, chilipepers,,kardemom,kaneel,, en het 6à8 min mee.
    Doe de kip, en bonensaus in de pan.
  2. Roerbak dit 3à4 min tot de kip gaar is.
    Strooi van het vuur de , en de 's over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pinda is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Vietnamese kipcurry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

Gerecht werkt niet. Het is simpelweg geen curry, met die paar lepels vissaus en oestersaus.
Floris 24 juli 2013
Ook net terug van Vietnam en vanavond natuurlijk "iets Aziatisch" koken voor onze gasten. Curry klinkt Indiaas, maar de zuid-Vietnamese keuken is dan ook pikanter dan het Noorden. Ziet er heerlijk uit... Lees reactie
Yvonne van Hest 25 mei 2013
Lijkt me goddelijk lekker. In 4 weken Vietnam jl. februari (2013) dit niet tegengekomen. Omdat we a.s. Weekeinde Vietnam diner voor vrienden maken wordt deze aan het assortiment toegevoegd.
Eric Verstraaten 13 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1554 kcal
77%6216 kcal
Vetten
294 g.
420%1176 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
10%8 g.
Waarvan onverzadigd
4 g.
13%16 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
95 g.
36%380 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vietnamese kipcurry