Verstopte worstjes met aardappelpuree en bosui

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de in ringetjes.
  2. Breng de aan de kook met 4 deciliter water en .
  3. Voeg de aardappelpureemix toe en meng het met de garde.
  4. Verwarm de volgens de aanwijzing op de verpakking.
  5. Voeg de met mosterd en 2/3 van de geraspte toe aan de en meng het goed door elkaar.
  6. Vet een ovenschaal in met en verdeel de helft van de puree over de bodem.
  7. Leg de op de puree en dek af met de rest van de puree.
  8. Meng de geraspte met en bestrooi de schotel ermee.
  9. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  10. en bak het gerecht in het midden van de oven 10 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree en paneermeel
  • aardappelpuree, kaas, boter, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kaas, boter
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • aardappelpuree en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, kaas, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
122 kcal
6%488 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Verstopte worstjes met aardappelpuree en bosui