Ingrediënten

+ -
print

Vanilleroom:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Schil de , snijd ze in fijne schijfjes en kook ze gaar in suikerwater.
  2. Laat de uitlekken, bind het vocht al kokend met opgelost .
  3. Breng voor de vanilleroom 3/4 liter aan de kook.
  4. Los de met en 1/4 liter op.
  5. Voeg dit bij de kokende , roer goed en laat doorkoken.
  6. Roer regelmatig met een houten lepel.
  7. Volgens een andere methode breng je 3/4 liter aan de kook.
  8. Los het , de , de , de in de overige op.
  9. Roer ze onder de kokende .
  10. Laat eventjes doorkoken.
  11. Roer regelmatig met een houten lepel.
  12. Leg vanilleroom, uitgelekte en in lagen in een vuurvaste schotel.
  13. Eindig met een laagje vanilleroom.
  14. Bestrooi met .
  15. Laat eventjes korsten onder de grill en vervolgens afkoelen.
  16. Bestrooi voor het opdienen nogmaals met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker, suiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, suiker, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
580 kcal
29%2320 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%188 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
63 g.
70%252 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Verloren peren
  • Home
  • Recept
  • Bijgerechten
  • Verloren peren