Varkensmedaillons met aspergerolletjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Was de , schil ze en snijd de houtachtige uiteinden eraf.
    Snijd de schuin door.
  2. Kook de afgedekt in 500ml met een snuf en 1 theelepel op een laag vuur in 10-12 minuten beetgaar.
  3. Giet de af en houd hierbij 250 ml kookvocht apart.
    Halveer de plakken spek in de lengte.
  4. Wikkel 1 plakje spek om 3 stukken tot een rol.
  5. Prik het spek vast met de prikkers.
    Dep het vlees droog en snijd hem in 8 gelijke plakken.
    Verhit de olie in een pan en braad de medaillons kort hierin op hoog vuur aan beide zijden.
  6. Breng o smaak met en .
    Leg de medaillons in 1 grote f 2 kleine ovenschalen.
    Bak de in het braadvocht rondom.
  7. Leg de aspergerolletjes op de medaillons en verwijder de prikkers.
    Was de kervel en de peterselie en schud hem droog.
  8. Pluk de blaadjes van de takjes en hak de blaadjes fijn.
  9. Roer het sauspoeder door het kookvocht en breng het geheel aan de kook.
  10. Roer de erdoorheen.
  11. Neem de pan van het vuur zodra de gesmolten is.
  12. Roer de kruiden en de crème fraîche erdoorheen.
  13. Breng op smaak met en Schenk de saus over de varkensmedaillons en de aspergerolletjes.
    Bak het geheel 15-20 minuten in de oven.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
236 kcal
11%944 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensmedaillons met aspergerolletjes