Varkenshaasje in jachtsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding: 1 dag tevoren het vlees bestrooien met zout en peper.
  2. Hier en daar wat in steken en alles in een schaal leggen.
  3. erin gieten en dit aanlengen met water.
  4. Wat laurierblaadjes en 2 erin, schaal afdekken met folie en een dag in de koelkast laten staan.
  5. uit de schaal halen, goed droog deppen en de verwijderen.
  6. Pakje (Linera) in de pan goed verhitten dan de om en om goed bruin bakken.
  7. eruit halen, 1 pakje jachtsaus in de pan op laag vuur en goed roeren.
  8. Meteen aanlengen met de marinade uit de schaal zodat er een papje ontstaat.
  9. Dan het 2e pakje jachtsaus erbij en weer aanlengen ( er gewoon bij doen).
  10. De in de pan en dit zo'n anderhalf uur a twee uur laten sudderen.
  11. Intussen de in een ander pannetje een beetje aanbakken en bij de doen.
  12. Het vlees geregeld omdraaien en goed opletten dat de saus op goede dikte blijft en indien nodig aanlengen met de rode .
  13. Lekker met gebakken aardappeltjes of pommetjes, broccoli of harricotsverts.
  14. Bijgerechten eenvoudig houden, omdat de saus op zich ontzettend lekker is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1033 kcal
51%4132 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenshaasje in jachtsaus