Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak het schoon.
  2. Verwijder de bittere koontjes onderaan.
  3. Laat de stronkjes heel.
  4. Bak ze kort aan op een hevig vuur, in een nootje .
  5. Kruid ze met .
  6. Temper het vuur.
  7. Dek de pan af.
  8. Laat het witloof 25 tot 30 minuten stoven op een heel zacht vuur.
  9. Braad het vlees rondom aan in en olie.
  10. Kruid het met .
  11. Dek de pan half af.
  12. Laat het 10 tot 15 minuten verder garen, al naargelang u van rozig of doorbakken vlees houdt.
  13. Hou het vlees warm onder aluminiumfolie.
  14. Blus de braadpan met het .
  15. Breng aan de kook.
  16. Doe er de , de en de azijn bij.
  17. Laat tot ongeveer de helft inkoken.
  18. Kruid naar smaak.
  19. Snijd het vlees in plakjes.
  20. Schik ze met de witlofstronkjes op voorverwarmde borden.
  21. Lepel wat saus over het vlees, strooi de op het .
  22. Serveer dit gerecht goed heet.
  23. Lekker met gestoomde aardappelen of rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
201 kcal
10%804 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkenshaasje en witlof met sesamzaadjes
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Varkenshaasje en witlof met sesamzaadjes