Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in plakjes en besprenkel ze met .
  2. Verwarm de in een passende pan.
  3. Roer met een houten lepel tot de is opgelost.
  4. Laat de lichtbruin worden op een laag vuur, haal de pan van het vuur en blus af met het .
  5. Doe dit voorzichtig, want eventuele spetters van de hete karamel kunnen brandwonden veroorzaken!
  6. Zet de pan opnieuw op het vuur (lage vlam) en kook de inmiddels hard geworden karamel tot deze oplost.
  7. Smelt de in een pan die in warm staat.
  8. Verwarm de noten in een pan.
  9. Snijd van het ijs 3 plakjes van 4 bij 4 cm .
  10. Leg een plakje op het bord en lig hierop de banaan doe hier over heen en herhaal deze werkwijze.
  11. Doe de noten in de karamel en schep dit over het ijs.
  12. Garneer eventueel af met slagroom.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vanille-ijs en chocolade
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vanille-ijs en chocolade
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vanille-ijs en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanille-ijs en chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in gemengde noten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vanille-ijs en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
260 kcal
13%1040 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vanille ijs met banaan, noten, chocolade
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Vanille ijs met banaan, noten, chocolade