Ingrediënten

+ -
print

De burgers:

Sausje:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met alle ingrediënten (behalve de ) goed door elkaar tot je een samenhangend geheel krijgt.
  2. Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen en vorm er ovale schijven van (de vorm van de ).
  3. Bak de schijven in bruin en gaar.
  4. Breng het met de Spaanse aan de kook.
  5. Als het kookt, de toevoegen en even meekoken.
  6. met wat water (of extra ) aanlengen en langzaam onder voortdurend roeren toevoegen aan de saus.
  7. Beleg de met wat en gedroogde (ca halve eetlepel per broodje).
  8. Leg hier de op en schep er de saus overheen, Garneer af met plakjes .
  9. Tip 1:
  10. Je kunt de saus ook koud gebruiken endus een dag eerder klaarmaken.
  11. Tip 2:
  12. Voor een milder en minder pittig gerecht, kun je de rode achterwege laten.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • broodjes en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • broodjes en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in broodjes en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
653 kcal
32%2612 kcal
Vetten
27 g.
38%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
63 g.
24%252 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tropical burgers (Surinaams)
  • Home
  • Recept
  • Lunchgerechten
  • Tropical burgers (Surinaams)