Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer

Bereidingswijze

  1. Bekleed een vorm (driehoek of cake blik) met de plakken gerookte en laat ze over de rand hangen zodat je deze kunt dichtvouwen aan de bovenkant.
  2. Zet de op het vuur.
  3. Week de gelantine in koud water 15 min.
  4. Breng de met de visbouillonpoerder en de staartjes aan de kook.
  5. Pureer de staartjes met een mixer helemaal fijn en voeg de geweekte gelantine toe.
  6. Af laten koelen in een bak met koud water.
  7. Klop een 1/2 liter ongezoete tot yoghurt dikte en voeg hier de fijngesneden en gewassen verse kruiden aan toe.
  8. Als de massa begint op te stijven dan roer er de voorzichtig onder.
  9. Op smaak brengen met peper en zout en giet het vervolgens in de beklede vorm.
  10. Vouw de aan de bovenkant ook dicht en laat het 24 uur opstijven in de koeling.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • bouillonpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • zalm en gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
495 kcal
24%495 kcal
Vetten
15 g.
21%15 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Triangel van gerookte zalm en rivierkreeftjes
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • koud
  • Triangel van gerookte zalm en rivierkreeftjes