Ingrediënten

+ -
print

Voor de radijsjes:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak eerst de radijsjes:
  2. snijd van de eerst de boven- en de onderkant af.
  3. Doe de met een beetje , , vers gemalen peper en in een pannetje en laat enkele minuten staan.
  4. Schud de hierbij regelmatig om.
  5. Ze zijn klaar als de een beetje glazig zijn.
  6. Haal het pannetje van het vuur en laat de afkoelen.
  7. Snijd de in de lengte in dunne repen.
  8. Blancheer de repen 30 seconden in gezouten kokend water.
  9. Kook de spruitjes kort in het kokende water en laat ze daarna schrikken onder koud water.
  10. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
  11. Verwijder de schil en de pit van de .
  12. Pureer de spruitjes en avocado met een beetje totdat er een grove mousse ontstaat.
  13. Schep de blokjes tomaat door de mousse en breng op smaak met en versgemalen peper.
  14. Leg de plakjes op een snijplank.
  15. Leg op ieder plakje een reep geblancheerde .
  16. Verdeel de mousse over de , rol de plakjes op en zet ze vast met een prikkertje.
  17. Verdeel de sla over 4 bordjes en leg de rolletjes erop met een aantal zoete ernaast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jam past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in jam
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
247 kcal
12%988 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tovermousse met zalm
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • Tovermousse met zalm