Tomatensoep by myself

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Los de bouillontabletten op in 1 liter water.
    Pel en snipper de en de knoflook
    Maak de schoon en snij in dunne boogjes
    Maak de schoon, snij doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij in blokjes.
    Maak de schoon en snijd in plakjes.
    Was de en snij deze in partjes.
    Verhit de in een grote pan en fruit hier de en de knoflook glazig in, voeg de toe en laat even mee fruiten, vervolgens de en de wortels, laat deze ook even zachtjes meebakken.
  2. Voeg tenslotte de in porties toe en blijf omscheppen.
  3. Voeg dan de helft van de bouillon toe en laat ca. 50 minuten sudderen.
  4. Pureer het geheel met de staafmixer en voeg de rest van de bouillon en de puree toe, roer goed door.
    Laat de en de geknipte even zachtjes meekoken
    Breng op smaak met en en garneer met wat .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tomatensoep by myself heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Al een lange tijd geniet ik van allerlei recepten. Het is héél erg fijn steeds hier van gebruik te mogen maken. Hartelijk dank voor alle moeite.
M.v.d.Hoogen 31 mei 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
55 kcal
2%330 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomatensoep by myself